Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Westlands Kampioenschap (WK) Straatvoetbal

15 juni 2010. Afgelopen zaterdag, 12 juni, organiseerde Welzijn E25 voor de 5de keer het Westlands Kampioenschap (WK) Straatvoetbal. De belangrijkste doelstelling van dit evenement was om de jongeren vanaf 12 jaar weer aan het sporten te krijgen.

Aan het toernooi ging een 4 weken durende promotietour langs Westlandse scholen, sportverenigingen en jongerencentra vooraf.

Op zaterdag 12 juni op het Wilhelminaplein in Naaldwijk vond de spannende finale plaats van het WK Straatvoetbal. Tien voetbalteams streden om de titel. Het winnende team werd The Pimps uit Monster met de voetballers Jorick, Jeroen en Colin. Op het plein waren ook muziek- en dansoptredens, een Panna Ko en voor de kleinste onder ons een springkussen. Route25, de bus van het jongerenwerk werd zeer goed bezocht. De mensen die een kijkje in de bus namen kregen een uitleg over de bus en wat deze zoal in Westland doet. De Westland Stars hielden de hele dag verschillende clinics met het straatbasketbal. Het was een zeer sportieve en geslaagde dag.

WK Straatvoetbal Naaldwijk 12 juni 2010

WK Straatvoetbal Naaldwijk 12 juni 2010

Bron: Persbericht Welzijn E25 15 juni 2010.

07 april 2024