Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Zomeractiviteiten op de Wollebrand gecanceld

4 augustus 2010. Welzijn E25 heeft besloten om de zomeractiviteiten op de Wollebrand in aangepaste vorm te verplaatsen. Het programma zou in eerste instantie zes weken duren maar aangezien de organisatie naar een groter bereik streeft, gaan zij met de ROUTE25 op pad door Westland. De bus zal vanaf nu dagelijks worden ingezet om op diverse plekken, parkjes, pleintjes activiteiten aan te bieden. Op deze manier kunnen we optimaal gebruik maken van de ROUTE25.

Bron: Persbericht Welzijn E25 3 augustus 2010.


Uniek zomerprogramma voor jongeren

25 Degrees! Zo heet het spetterende zomerprogramma van Welzijn E25. Voor alle jongeren uit Westland, Maassluis, Midden-Delfland en Hoek van Holland worden in de maanden juli en augustus heel veel verschillende activiteiten georganiseerd.

Welzijn E25 zorgt voor het ultieme zomergevoel.

Voor Westland organiseren ze activiteiten op de Wollebrand. Jongeren kunnen er terecht voor sport & spel, een talentenjacht, survival, het waterfestijn, een gezellige BBQ en nog veel meer.

In Maassluis staan onder andere uitstapjes naar de Efteling, Dolfinarium, Walibi en Drievliet op het programma. Hoek van Holland heeft deze uitstapjes ook op de planning staan en daarnaast strandvliegeren en waterskiën. 

Midden-Delfland heeft een overvolle agenda met waterpret, sloepvaren, skaten en fietstochten.

Dit is nog maar een kleine greep uit het tropische menu van 25 Degrees. Wil je weten wat er nog meer te beleven is, waar je moet verzamelen of wil je je inschrijven? Ga naar www.welzijne25.nl  of loop eens binnen bij een van de jongerencentra van Welzijn E25. Adressen vind je op de website.

25 degrees zomerprogramma
Klik op de poster voor een grote versie in PDF.

Bron: persbericht E25 25 juni 2010

07 april 2024