Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Special “Naar Buiten! 2010” met waardevolle recreatietips

24 april 2010. De lente staat voor de deur en dat betekent dat veel mensen staan te trappelen om naar buiten gaan. In de special Naar Buiten 2010 staan recreatietips over fietsen, wandelen, natuur en leuke artikelen over groen en recreatie.

Deze krant is een initiatief van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse natuur- en recreatieschappen en de Provincie Zuid-Holland. In samenwerking met verschillende partijen wordt “Naar Buiten!” uitgebracht met als doel aandacht voor openluchtrecreatie in de groengebieden van Zuid-Holland. De gedachte achter het uitbrengen van deze krant is dat uit een recreantenonderzoek blijkt dat de bewoners van Zuid-Holland zich breed willen oriënteren. Ook is gebleken dat men de informatie over openluchtrecreatie onvoldoende weet te vinden; De krant zal de informatie dichter naar de mensen brengen. Middels een bijlage bij de huis-aan-huiskranten van Wegener, krijgt de lezer een beeld van de recreatiemogelijkheden 'om de hoek' (hond uitlaten, rondje wandelen of fietsen, etc.), maar ook van de meer bovenregionale recreatiemogelijkheden waarvoor men bereid is wat meer kilometers te rijden (duiken, klimmen, thematische fietsroutes, etc.). De 16 pagina’s tellende krant wordt in week 16 verspreid in Zuid-Holland – oplage 1.200.000 – als special bij de Wegener huis-aan-huis kranten.

Prijsvraag: In de krant is een puzzel opgenomen. Alle goede inzendingen maken kans op leuke prijzen. Deze zijn beschikbaar gesteld door de deelnemende partners van de krant. De actie loopt tot 17 mei 2010.

Special Naar Buiten

Naast de Zuid-Hollandse en Zeeuwse natuur- en recreatieschappen en de Provincie Zuid-Holland zijn de overige partijen: Gemeente Midden-Delfland, Promotie Platform Midden-Delfland, Hollandse Biesbosch, Zuid-Hollands Landschap, Dunea, Staatsbosbeheer, Gemeente Den Haag en Natuurmonumenten betrokken

Download de special Naar buiten (PDF).

07 april 2024