Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Cyclus 'Ken Uw Stad' gaat weer van weer van start

De bekende cyclus 'Ken uw Stad' (ook wel 'Vlaardingenlogie' genoemd), gaat binnenkort weer van start.
De bijeenkomsten van deze serie zijn op de maandagmiddag of -naar keuze- maandagavond, en worden elke week op een andere plek gehouden. In 14 weken luisteren de deelnemers, van 13 september tot 13 december, dan naar voordrachten en inleidingen door ter zake kundigen over Vlaardingen, haar historie en -zelfs- (tijdens de laatste bijeenkomst met Burgemeester Bruinsma) haar de toekomst!

De begeleiders zijn de leden van het ServiceTeam VVV Vlaardingen, en zij laten u tijdens de serie dan ook 'alle hoeken van de stad zien', want de bijeenkomsten worden gehouden in elk van de Vlaardingse musea, in het stadsarchief, het stadhuis, de Heemtuin, Grote Kerk en op nog veel meer bekende plekken.
Toch kost deelname aan de gehele serie slechts 60 euro per persoon (echtparen € 110,--, inclusief één exemplaar van de syllabus, het 'Handboekje Vlaardingen"), en dat is mogelijk omdat ieder van de begeleiders en inleiders zich belangeloos inzet. Dat de cyclus al enige bekendheid geniet mag worden afgeleid uit het feit dat dit seizoen alweer het 20e is, en dat in de afgelopen 20 jaar (dus) al zo'n 2000 mensen eraan hebben deelgenomen....!

Opgeven kan vanaf heden weer, en plaatsing gebeurt in volgorde van opgave. Zowel tijdens de middag- als de avondcyclus zijn er 25 plaatsen, dus wacht niet te lang!

Alle informatie is verkrijgbaar via de website www.ken-uw-stad.nl of bij cursuscoördinator Arie Ouwendijk, overdag in zijn kopieerwinkel aan de Kortedijk 16-a (naast de molen), tel. 010-4353322.

Vismarkt ca. 1920
Vismarkt ca. 1920.

Bron: Persbericht 21 juni 2010.

07 april 2024

Teksten