Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Stichting Nationaal Documentatiecentrum Maarten 't Hart opgericht

Op 8 oktober werd bij notariskantoor Jansen de stichting Nationaal Documentatiecentrum Maarten 't Hart opgericht. Op 25 november 2010 vindt de officiële opening plaats van het fysieke documentatiecentrum en de website met daarop meer dan 16.000 gedigitaliseerde documenten.

De doelstelling van het Nationaal Documentatiecentrum Maarten 't Hart is het in standhouden van het fysieke documentatiecentrum in de bibliotheek van Maassluis, het digitale documentatiecentrum via de website van de stichting www.maartenthart.nl, het up to date houden van de collectie en het (laten) verrichten van activiteiten rondom het documentatiecentrum.

Middels deze activiteiten wil het documentatiecentrum informatie geven over het leven en werk van de schrijver Maarten 't Hart, een virtuele en fysieke plek bieden aan geïnteresseerden, scholieren, studenten, lezers en liefhebbers van het werk van Maarten 't Hart.

Stichting Nationaal Documentatiecentrum Maarten 't Hart - 8 oktober 2010
v.l.n.r.: Dhr. van Heiningen, secretaris NDMtH, dhr. van Dugteren, voorzitter NDMtH en Notaris Jansen.

Bron: Persbericht Stichting Nationaal Documentatiecentrum Maarten 't Hart 11 oktober 2010

08 april 2024