Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Nog plaats in de musicalklas in Midden-Delfland

3 mei 2010. Vanwege de enorme belangstelling voor musicalklassen in Westland start nu ook een nieuwe musicalklas in Maasland. Deze klas van theaterschool Koperen Kees en Dario Fo, ondernemers in de kunst is begonnen op woensdag 28 april voor een proefperiode van 8 weken.

Bij de muzikale zangvorming wordt er in wekelijkse groepslessen met veel plezier gezongen en wordt er kennis gemaakt met verschillende muziekstijlen en repertoire. Op een laagdrempelige manier wordt aandacht besteed aan vrij zingen, muzikaliteit en ritme. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde zangdocenten. Wanneer uw kind beschikt over een verder te ontwikkelen muzikaal zangtalent kan het geplaatst in de 'jong talentklas zang' in Poeldijk waar het meer individuele aandacht zal krijgen. In deze lessen wordt meer aandacht gegeven aan interpretatie en zangtechniek.

Wanneer: De musicalklas vindt plaats op woensdagmiddag:
7 t/m 11 jaar: 13.30 - 14.15 uur.

Waar: Basisschool De Groene Oase, Doelstraat 48 in Maasland.

Kosten: Kosten voor de muzikale zangvorming voor 8 lessen zijn € 60,--. Leerlingen van theaterschool Koperen Kees krijgen 25 % korting.

Inschrijving: Opgeven kan via info@koperenkees.nl.  Je krijgt dan het aanmeldingsformulier toegestuurd.

Informatie: www.koperenkees.nl of bellen naar 0174 - 244455 van Dario Fo, ondernemers in de kunst en vragen naar Boudewijn Ruigrok.


Nieuw! Musicalklas van start in Midden-Delfland

7 april 2010. Vanwege de enorme belangstelling voor musicalklassen in Westland starten nu ook nieuwe musicalklassen in Maasland. Deze klassen van theaterschool Koperen Kees en Dario Fo, ondernemers in de kunst beginnen op woensdag 28 april voor een proefperiode van 8 weken.

Bij de muzikale zangvorming wordt er in wekelijkse groepslessen met veel plezier gezongen en wordt er kennis gemaakt met verschillende muziekstijlen en repertoire. Op een laagdrempelige manier wordt aandacht besteed aan vrij zingen, muzikaliteit en ritme. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde zangdocenten. Wanneer uw kind beschikt over een verder te ontwikkelen muzikaal zangtalent kan het worden geplaatst in de 'jong talentklas zang' in Poeldijk waar het meer individuele aandacht zal krijgen. In deze lessen wordt meer aandacht gegeven aan interpretatie en zangtechniek.

Wanneer: De musicalklassen vinden plaats op woensdagmiddag:
7 t/m 11 jaar: 13.30 - 14.15 uur; 12 t/m 15 jaar: 14.15 - 15.00 uur.
De klassen starten vanaf 10 deelnemers.

Waar: Basisschool De Groene Oase, Doelstraat 48 in Maasland.

Kosten: Kosten voor de muzikale zangvorming voor 8 lessen zijn € 60,--. Leerlingen van theaterschool Koperen Kees krijgen 25 % korting.

Inschrijving: Opgeven kan via info@koperenkees.nl. Je krijgt dan het aanmeldingsformulier toegestuurd.

Informatie: www.koperenkees.nl of bellen naar 0174-244455 van Dario Fo, ondernemers in de kunst en vragen naar Boudewijn Ruigrok.


Leerlingen van Koperen Kees zingen mee in Kromme Jongens, de Musical (foto: Emi Barendse).

Bron: Persbericht Koperen Kees en Dario Fo 7 april 2010

07 april 2024