Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Boerol op eigen benen - 26 juni 2010

Dit jaar wordt een goed Boerol-jaar, dat is nu al duidelijk. De voorbereidingen voor het meest verrassende cultuur-festival van de regio zijn immers alweer in volle gang. Boerol werd drie jaar geleden voor het eerst georganiseerd, als een bijzondere mix van cultuur en een landelijke omgeving. Rond de historische boerderij van de familie Den Hoed, nabij 't Woudt, was er een keur aan artiesten te vinden zijn; van muzikanten tot dichters, van schilders tot toneelspelers en van straattheater tot land-art. Dat alles kleinschalig en gratis toegankelijk en helemaal ingepast in het landschap. Juist die combinatie geeft Boerol de eigen frisse uitstraling en identiteit. 

Werd Boerol de afgelopen twee jaar nog tegelijk met de Midden Delfland dag georganiseerd, nu is het tijd om op eigen benen te staan. Dit jaar is zaterdag 26 juni de Boerol-bezoekdag. Natuurlijk is het nog veel te vroeg om het over een programma te hebben, maar rond die datum mag alvast een kringetje in de agenda. Uiteraard zullen alle ingrediënten die Boerol zo kenmerken terugkomen, maar dan natuurlijk weer een beetje anders dan anders. Cultuur in en rondom de koeienvlaaien? Wellicht! In ieder geval cultuur en puur natuur.

Een ieder kan zich aanmelden voor de Boerol-nieuwsbrief op de website www.boerol.nl.

Boerl 2009

Bron: Persbericht Boerol festival 24 februari 2010

07 april 2024