Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De Dorppolderroute met Eef Boeve

13 februari 2010. Meer dan 30 wandelaars verzamelden zich tegen één uur voor de Vergulde Valk in Schipluiden om met Eef Boeve een jubileumwandeling te maken. De door hem uitgezette 18 wandelingen, die door de Midden-Delfland Vereniging zijn gepubliceerd, wandelde hij in beide richtingen tijdens de maandelijkse wandeling. Trots toonde hij het artikel in het Algemeen Dagblad, waar hier even bij werd stilgestaan. Na een korte briefing begon de tocht richting Vlaardingsekade en de Trambrug over richting Maaslandse Dam. De terugweg liep via het Kraaienest en Dorppolderweg terug naar het startpunt.

Overigens, anders dan het persbericht (hieronder) suggereert, gaat Eef Boeve gewoon door met wandelen met de Midden-Delfland Vereniging. Hij zit ook vol met ideeën voor een andere type wandeling: de struintocht zoals hij die noemt, waarbij niet de hele route wordt uitgezet.

De Dorppolderroute met Eef Boeve - 13 februari 2010

De Dorppolderroute met Eef Boeve - 13 februari 2010

De Dorppolderroute met Eef Boeve - 13 februari 2010


Wandelen onder leiding van Eef Boeve

Zaterdag 13 februari 2010 zal Eef Boeve voor de laatste maal de maandelijkse wandeling van de Midden-Delfland Vereniging leiden. Hij heeft dan de 18 wandelingen van de Vereniging in beide richtingen gelopen. Een reden om deze wandeling met hem mee te lopen. Natuurlijk gaat de Vereniging door met deze maandelijkse wandelingen maar aan deze mijlpaal willen we extra aandacht besteden. In de eerste plaats omdat wandelen in het Midden-Delfland gebied een bij zonder ervaring is, maar zeker niet in de laatste plaats als een eerbetoon aan Eef Boeve die zich jaren lang heeft ingezet voor de wandelroutes, en die ook daadwerkelijk heeft begeleid.

We lopen zaterdag 13 februari de Dorppolderroute. Deze route van ongeveer 11 km is nummer 17 van de serie wandelroutes van de Midden-Delfland Vereniging. We starten om 13.00 uur bij de bushalte aan de Dorpstraat in Schipluiden. De kosten bedragen € 1,00. Meer informatie kunt u vinden op de website van de vereniging www.middendelflandvereniging.nl of via telefoonnr. (06) 42 10 54 07.
Het zou geweldig zijn als veel wandelaars zaterdag 13 februari de route met deze zeer ervaren gids meelopen.

Gids Eef Boeve, kenmerkend met hoed en witte baard sluit de groep
Gids Eef Boeve, kenmerkend met hoed en witte baard, sluit de groep.

Bron: Persbericht Midden-Delfland Vereniging 5 februari.

08 april 2024